Bad Mittendorf, Ausztria

Legyen saját apartmanja
Stájerország egyik legszebb vidékén

Ha olyan befektetést keres, ami vagyona gyarapítására is lehetőséget biztosít, akkor ez a projekt a Magyarországhoz legközelebb eső, az osztrák alpok leghóbíztosabb sí és legnagyobb nyári turista paradicsomában kínál Önnek kiváló lehetőséget. Egy apartman Ausztriában, különösen ezen a vidéken egyaránt lehet álmai otthona, vagy nyaralója és hosszútávú bevételi forrása. Az apartmanok a saját használat mellett azt a biztonságos és inflációnak ellenálló befektetési lehetőséget kínálják, hogy amennyiben annak tulajdonosa nem használja egész évben, a hozzájuk kapcsolódó Aquamarin Resort St. felveszi kínálatába és a saját árain kínálja, mely után évi 2-3 százalékos megtérülést garantál.

Termálfürdők, síterepek

Legkedveltebb turisztikai régió Steiermark-ban

Az Aquamarin Resort St. kiváló elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthető. Az ingatlan a legideálisabb helyszínen az Alpenstrasse hegyi út völgyállomása közvetlen szomszédságában található. Télen innen indulnak folyamatosan a síbuszok, illetve a hegyről ide lehet lesíelni. Az ingatlanból kilépve télen azonnal rá lehet kapcsolódni a 196km-es sífutó útvonal hálózatra. Az utakat állandóan takarítják, ide bármikor el lehet jutni.

Dőljön hátra és élvezze az előnyöket

Patinás apartman, minőségi szolgáltatások

Az apartman tulajdonosait a szálloda és a környező szolgáltató egységek különböző kedvezményes lehetőségekkel várják. Az ingatlan magasan felszerelt és minőségi anyagokból épült, mely számos tradicionális elemmel díszített. Az épület lifttel felszerelt, valamint minden lakáshoz külön parkoló és tároló hely is tartozik.

Apartmanok / Árak