Nyári kikapcsolódás

Kirándulás a természetben,
hegymászás, hegyi kerékpározás,
siklóernyőzés, rafting...

Tovább
Banner image
Téli kapcsolódás

Síelés, snowboardozás,
196km sífutópálya,
sírepülő világkupa

Tovább
Banner image
Wellness programok

Hat-tó vidéke,
termálfürdők.
wellness központok

Tovább
Banner image
Ideális helyszín a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Gyönyörű környezet, kristálytiszta levegő, élményekkel teli programlehetőségek

A Salzkammergut-i tóvidék ezer programja, látnivalója vonzza a pihenni és az aktív kikapcsolódásra vágyókat. Bad Mitterndorf a stájer régió első számú települése az idelátogató turisták száma és az értékesített vendégéjszakák alapján.

Nyáron a legkedveltebb Ausztriai kirándulóhely. A Salzkammergut-i tóvidék ezernyi látnivalója, festői települések, élményfürdők, túra és kerékpárútvonalak vonzzák a pihenni és az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Kedvező földrajzi elhelyezkedéséből következően az Alpok leghóbiztosabb területe. Dachstein-Tauern-Tauplitz síterepeken mindenki megtalálja sítudásának megfelelő pályáját.  Az ingatlanból kilépve télen azonnal rá lehet kapcsolódni a 196 km-es sífutó útvonalhálózatra.

A településen egy szabadtéri és egy 50.000 m2-es fedett termálfürdő mellett a környék számtalan festői tóvidéke egyéb wellness lehetőséget is rejt magában.

Természeti kincsek felfedezése, kultúrkalandok, gasztronómia

Ausztria zöld szíve
igazi turisztikai kincsesbánya

E csodálatos vidéket türkizkék tavak, patakok, folyók és zöldellő erdők jellemzik. Az idilli környezetben átélt kellemes, sportos kalandok vagy a régió másik jellegzetessége a gazdag gasztronómiai élmények , mind-mind a lelki egyensúly megteremtéséről gondoskodnak.

Síparadicsomok mindenféle extrával

A legjobb sípályák, maga
a hófehér téli paradicsom

A Schladming-Dachstein üdülőrégió Ausztria „5 legnépszerűbb síparadicsomának” egyike. A kilenc téli sportcentrumban igazi stájer vendéglátásban lehet része. Ezeken a síterepeken találkozik a téli romantika és a sport. A téli sportok mekkájának szíve , ahol finomságokat felvonultató alpesi fogadókból sincs hiány.  Itt találkozik a kellemes sízés élménye a hagyományok ápolásával.

Termálfürdők, wellness programok

Stájerországban a bor
és a víz közel van egymáshoz

A hajdani vulkáni tevékenység hozadéka a rengeteg helyről feltörő termálvíz, melyre már századokkal ezelőtt gyógyturizmus épült . A kilenc stájer termálforrás közül hat az idilli borvidék földjének mélyén pezseg. A föld mélyéről feltörő források csökkentik a stresszt és meghívják Önt, hogy törődjön egészségével és igazi feltöltődésben legyen része.